Citate motivationale

0

Postat in : 01-04-2010 | De : Ella Marin | In : Recomandari
1 Steluta2 Stelute3 Stelute4 Stelute5 Stelute (6 voturi, media: 3.00 din 5)
Loading ... Loading ...

Motivatia este foarte importanta in viata noastra. Daca psihologii ne spun ca motivatia poate fi extrinseca(din exterior) si  intriseca(din interior) noi stim ca uneori o simpla vorba ne poate motiva.

Sunt vorbe spuse de oameni care in timp au devenit celebre, sunt vorbe care pe unii motiveaza, care ne fac sa vrem mai mult, sa facem un lucru anume. Un exemplu de astfel de citat motivational este: “E de datoria mea – aceasta este unica motivatie morala” spune Immanuel Kant. Acest citat ne motiveaza sa facem un anumit lucru deoarece trebuie, este de datoria noastra. Citatele motivationale sunt importante in momentele cand simti ca nu mai poti, cand simti ca vrei sa te opresti si nu gasesti rationamentul de a face ceva anume.

Citatele inspirationale sunt o alta categorie de citate care ne fac sa gandim ceva, sa facem ceva, sa dorim si uneori chiar sa incepem un nou proiect. De exemplu: “Geniul este un procent inspiratie si nouazeci si noua transpiratie” ,Thomas Edison. Citatul lui Edison explica ceea ce reprezinta inspiratia de a face ceva si chiar daca uneori este o idee de moment prin munca poate fi realizabila.

Citatele motivationale si cele inspirationale sunt importante in cariera pentru ca uneori simti ca nu mai poti, ca nu mai ai baterii sa continui si ele iti dau forta necesara de a merge mai departe.

Scrie un comentariu.

Note: Commenter is allowed to use '@User+blank' to automatically notify your reply to other commenter. e.g, if ABC is one of commenter of this post, then write '@ABC '(exclude ') will automatically send your comment to ABC. Using '@all ' to notify all previous commenters. Be sure that the value of User should exactly match with commenter's name (case sensitive).